Poezi, muzikë dhe fotografi. E ku ka ndërthurje më të bukur sesa ajo e këtyre formave të artit! Në këtë faqe mund të shijoni disa poezi nga  Alma Papamihali  në një tjetër mënyrë, duke u  rrëmbyer nga vargu  tingulli  dhe imazhi njëkohesisht. Shikim të këndshem!